Inquiry
Form loading...
010203
010203

Lajmet e fundit

Rreth Kangxin

Kangxin (HaiMen) Environmental Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e orientuar drejt inovacionit teknologjik që fokusohet në paketimin e sendeve të disponueshme miqësore me mjedisin dhe ushqimin.

Ne kemi procese dhe pajisje të avancuara të prodhimit dhe vazhdojmë të tërheqim talente të moshuar, duke u fokusuar në mbrojtjen e mjedisit, duke theksuar sigurinë dhe duke siguruar cilësi.
LEXO MË SHUMË
kangxin

360 VR

Certifikata

BPI

BPI

BRC

BRC

FDA

FDA

FSC

FSC

EATware BRC

EATware BRC

EATware ASTM D6868

EATware ASTM D6868

EATware ASTM D6400

EATware ASTM D6400

Raporti i testit të fluorit

Raporti i testit të fluorit

OK Komposto

OK Komposto

Raporti i të Drejtave të Njeriut nga eatware 20237j2

Amfora

ISO9001

ISO9001

ISO 14001

ISO 14001

ISO22000

ISO22000

Pajisja e formimit të kutisë së drekës njëpërdorimshme

Pajisja e formimit të kutisë së drekës njëpërdorimshme

Pajisjet e prodhimit të kutisë së drekës njëpërdorimshme

Pajisjet e prodhimit të kutisë së drekës njëpërdorimshme

Trajtimi për mbrojtjen e mjedisit

Trajtimi për mbrojtjen e mjedisit...

Sterilizimi i kutisë së drekës miqësore me mjedisin

Sterilizimi i kutisë së drekës miqësore me mjedisin...

Plotësisht automatike miqësore me mjedisin

Plotësisht automatike miqësore me mjedisin...

Formimi dhe stabilizimi i kutisë së drekës

Formimi dhe stabilizimi i kutisë së drekës...

Pajisjet e prodhimit të kutisë së drekës

Pajisjet e prodhimit të kutisë së drekës

Pajisja e prototipit të shpejtë të kutisë së drekës

Pajisja e prototipit të shpejtë të kutisë së drekës

Pajisje grumbullimi për ushqim të shpejtë

Mbledhja e pajisjeve për ushqim të shpejtë...

010203040506070809101112131415
Bëhu i pari që di

Regjistrohu për të rejat më të fundit të produktit,
tendencat e qëndrueshmërisë dhe këshillat për eko.

Na ndiqni në rrjetet sociale